The Healthy

Ever After

Zwarte deurkrukken voor een stijlvolle binnenkomst

Huisje boompje beestje: deurtje. In 2018 schreef ik al eens op mijn wensenlijstje dat ik zwarte deurkrukken wilde in mijn hele huis. Het is inmiddels 2020, en hoewel ik een hoop aan mijn huis heb gedaan staan de zwarte deurkrukken voor mijn gehele huis nog altijd op datzelfde lijstje.

Zwarte deurkrukken
Nu ik ga verhuizen is het tijd om hier werk van te maken. Zoals jullie inmiddels weten ben ik enorme fan van zwart. Muren, meubels, zelfs mijn kersttafel is zwart. Ik was toen ook super verrast toen ik een samenwerkingsverzoek kreeg van een nieuwe webshop die mij kan helpen om dit van mijn lijstje af te strepen.

Voordeel voor jullie
In samenwerking met DeurbeslagGigant.nl. mag ik jullie 10% korting geven. Niet alleen op hun zwarte deurbeslag, maar op hun gehele assortiment! Gebruik de code “homeblend” en de 10% korting wordt automatisch verrekend. Deze korting is geldig tot en met 31-12-2020. Je hebt dus nog even de tijd.

DeurbeslagGigant.nl
Deze webshop is pas net online en zodoende zijn er nog wat kinderziektes. Alhoewel het assortiment gigantisch is laten de voorraad en de productfoto’s soms nog een beetje te wensen over. Gelukkig is mij verzekerd dat de jongens van Deurbeslag dagelijks met man en macht aan de webshop werken dus zowel het gebruiksgemak als de voorraad wordt alleen maar beter. Je kunt nu al gemakkelijk filteren op wat er wel direct op voorraad is. Ik wacht inmiddels al bijna twee jaar dus voor mij is de levertijd niet zo’n groot probleem. Als ik filter op wat er binnen nu en drie weken leverbaar is kom ik tot de volgende vijf opties:

Merveille Bope

Back to top