The Healthy

Ever After

De plannen voor onze nieuwe tuin

Nu we een nieuw huis hebben kunnen we ook alvast fantaseren over een nieuwe tuin. We gaan van een ienimini tuintje naar een tuin van 25 meter diep. Tijd om eens na te denken over wat we hier precies mee willen.

Kapschuur
Laat ik beginnen met de grootste wens: we willen een grote kapschuur aan het einde van onze tuin. Hier kunnen we heel wat zomeravondjes vertoeven. We hebben al even wat onderzoek gedaan naar de mogelijkheden, maar weten nog niet precies of we hem zelf gaan bouwen of kant-en-klaar laten zetten. Gelukkig is Jim enorm handig en hebben we genoeg gereedschap. Mochten we een aantal benodigdheden nog niet hebben dan kunnen we deze altijd nog aanschaffen. We hebben straks immers toch een veel grotere schuur.

Groen, groener, groenst
Een andere grote wens van ons is een groot groen veld. Zeker nu de kindjes nog klein zijn, kunnen ze niet genoeg speelruimte hebben. Toen we tijdens een bezichtiging aan een ander huis een kunstgrasveld zagen, wisten we zeker dat dat de perfecte keuze is voor ons. In de hete maanden kunnen we er dan gewoon een zwembad op kwijt zonder dat we bang hoeven te zijn dat het voetbalveld de overige maanden niet meer te gebruiken is. We willen een groot veld maken en deze opsplitsen in 3 “kamers”. De eerste voor de trampoline en schommel, de tweede voor een voetbalveld en de derde gewoon als veldje.

Merveille Bope

Back to top